Articol

10 sfaturi pentru femei mai elegant

Vă oferim cele mai bune sfaturi, pentru ca esti o femeie mai elegant, în orice moment și loc. Iei Notă!

Femei elegant merge dincolo de utilizarea de îmbrăcăminte și accesorii de branduri de lux, este sinonim cu bun gust, de relație, de educație și de clasă.

Ne rezervăm câteva sfaturi pentru a surprinzator de toate

Este un stil de viață, că numai unele femei decid să ia, dar să fie elegant-nu este atât de dificil pe cât pare, și noi toți putem deveni realitate, dacă vrem. Prin urmare, ne rezervăm câteva sfaturi pentru a surprinzator de toate, și vei deveni cea mai elegantă femeie, cum ați dori să fie. Ești pe lista?

  • Imbunatateste postura

foto5Nimic nu va fi ceea ce veți vedea superba dacă серповидные sau elimina burtă grăsime. Încercarea de a face față cu spatele dumneavoastră, atunci când sunteți la stația de autobuz, dar, de asemenea, atunci când vă duceți și vă simțiți. Este foarte important ca postura ta va fi naturală, și veți fi confortabil cu el, în caz contrar, vei arata ca o minciună, dar elegant.

  • Machiaj light

De exemplu, dacă ochii tăi sunt negri sau foarte luminoase, alege lipstick nude, dar dacă doriți să picteze buzele de culoare roșie, și make-up ochi mai natural. Femeile elegante nu au nevoie de kilograme de machiaj, pentru a iesi in evidenta.

  • Ai cel mai mult!

Determină ce nuante cel mai bine cu tonul pielii, și ce fel de articole de îmbrăcăminte, care-l prefera si corpul tau nu va arata vulgar. Este important, de asemenea, că identifiques dvs. estilopersonal și că tu îi este credincios. Evitați să urmeze tendința, care nu merg cu tine doar pentru că sunt la modă.

  • Previne scapari

Haine murdare, șifonate sau arata vechi proiectat o imagine de tine și zero elegantă femeie. Același lucru cu dvs. de igienă și de îngrijire, de părul și de la dumneavoastră de acceptare a mirosului, până când unghiile tale să aibă un aspect bun.

  • Ați investi!

Vă recomandăm să investească în articole, care va oferi un dram de classy oricare outfits, ca o pereche de tocuri cui, sau un sac, care este ușor de a combina și veți fi capabil de a utiliza întotdeauna. Un parfum complex, care merge cu personalitatea ta, de asemenea, este o investiție mare.

  • Uita-te la limba

Evitați bucura cu cruzimea sa și să strige, și vorbesc, femeile mai elegant, de a evidenția o educație bună și bunătate. În plus, de obicei, luminat și inteligent, astfel încât există întotdeauna un subiect de conversație interesant.

  • Știu, mai exact

Asigurați-vă că de îmbrăcăminte și încălțăminte pe care le utilizați, vor tău dimensiune. Faptul că ești prea mare sau prea strâmt nu va arata bine, da și mai puțin elegant! De asemenea, trebuie să fie înțelept, să se adapteze la condițiile meteo și de ocazie, el respectă tag-uri de evenimente, la orice.

  • Găsirea unui echilibru

Puteți lua o varietate de tendințe, de a nu abuza. De exemplu, nu utilizați mai mult de trei culori diferite în propriul outfit și nu de a combina animal print haine cu paiete sau culori metalice. Accesoriile tale, de asemenea, trebuie să fie în echilibru mintea ta; când recurras lenjerie în culori neutre, pentru a utiliza mai bine detaliile strălucitoare, dar în cazul în care hainele foarte încărcată, trebuie să selectați programe de completare discrete. Aceasta este cheia pentru a fi o femeie mai elegant.

foto6

  • Lasă mai mult de fantezie

Preda prea mult de piele-nu este sexy, este vulgar. Acesta este cel mai bun, că ești mai subțire. Vă recomandăm să utilizați un decolteu simultan, fie pe spate sau pe piept. Dacă ați luat corsetul strâns, este mai bine pentru a fusta va fi lungă și pantaloni holgados.

  • Nu striga marca

Nu trebuie sa stii cine este un designer de fiecare dintre detaliile pe care le utilizați. De fapt, elegante, femeile sunt de obicei mai înguste și nu ar trebui să poarte haine mai multe persoane, pentru a sublinia o clasă, așa cum știu că eleganța are de-a face cu bun gust, nu cu banii lui.