Articol

Top 20 cele mai bune sfaturi de frumusete pentru femei

Este suficient de a exercita 30 de minute de exercitii pe zi pentru a menține starea de sănătate a pielii, de eliminare a toxinelor și de a contribui corectă oxigenare

foto7În scopul de a arata frumos, nu trebuie să investească bani în salon sau centre de frumusete, în cazul în care vom defini un număr mare de metode de tratament. În casă există o mulțime de lucruri, ce putem face pentru a mentine pielea, parul nostru și unghiile noastre sănătos, pentru a da o impresie mai bună, în cazul în care vom merge. Este adevărat că, cosmetice va ajuta să arate strălucitor și eficiente în orice moment. Cu toate acestea, există unele de îngrijire și tratament pentru animalele de companie, care ne pot ajuta pentru a schimba lumea în bine, pentru a arata frumos în fiecare zi.

10 sfaturi de frumusete pentru sănătatea pielii

Pielea noastra are nevoie permanentă de îngrijire și tratament, în scopul de a arata sanatos, radiant si tineresc. Produse pentru frumusete, ele ne ajuta pentru a aduce toate proprietățile necesare pentru a renăscut de multe ori, dar este de asemenea important să vă dau alte o îngrijire specială.

 • Spală-ți fața cu miere: de a folosi în loc de săpun sau substanțe chimice pentru spălarea pielii, o opțiune bună este de a aplica o sumă bună de miere pe față și apoi scoateți-l cu apă caldă.
 • Utilizarea de apă rece: utilizarea de apă caldă poate duce la sagging și piele uscată. Dimpotrivă, apa rece ajută duce la tonusul, dezvăluie porii și de a salva uleiurile naturale ale pielii.
 • Pentru a folosi un prosop moale: Când ați terminat enjuagarte, sécate moi mîngîie și cu un prosop moale.
 • De a aplica uleiuri vegetale: ulei hidratează, curăță și înmoaie pielea, în mod natural. Printre recomandate găsim de nucă de cocos, ulei de migdale, ulei de măsline, macese etc.
 • Evitarea consumului de alcool: consumul de băuturi alcoolice provoacă deshidratare și, prin urmare, uscarea pielii si imbatranirea prematura.
 • Bea sucuri naturale: sucuri din fructe și legume dau pielii vitamine, minerale și antioxidanți, care stimulează regenerarea lor și de a proteja de la daune externe.
 • Exerciții de: acesta Este un obicei bun, ajută pentru a îmbunătăți sănătatea pielii și ajută la corecta oxigenare a celulelor. Doar 30 de minute pe zi de exercitii pot duce la un impact pozitiv asupra tenului.
 • Descuamarea pielii: Acest pas ajută pentru a elimina celulele moarte care se acumulează, provocând pete și alte modificări ale pielii. Pur și simplu se amestecă un pic de faina de ovaz cu miere și aplícalo cu un masaj pe toata fata.
 • Tonifiere: utilizarea tonic-o etapă importantă a întregii proceduri de infrumusetare, pentru a avea grijă de pielea. Acest produs ajută la rece, pentru a închide porii, elimina excesul de grăsime și de a menține elasticitatea pielii.
 • Desinflamación: pielea din jurul ochilor este predispus sa se umfle, iar de multe ori si arata arata obosit din cauza cercurile intunecate de sub ochi. Pune în frigider câteva felii de castravete și apoi aplícalas pe capacele.

5 sfaturi de frumusețe pentru păr

Parul are nevoie de hidratare, iar de multe ori și obținerea de substanțe nutritive pentru a menține puternică, luminoasă și sănătoasă. Următoarele sfaturi sunt parte standard este ideal pentru un păr frumos, lung și sănătos.

 • Hidratare: este foarte important să se asigure hidratarea părului cu ajutorul unui consum de apă și aplicarea de creme hidratante, cum sunt uleiurile esențiale. Se recomandă să utilizați ulei de nucă de cocos, rozmarin și ulei de măsline.
 • Conductor: Acest produs oferă părului un luciu incredibil, în plus, pentru a facilita coafura ei, pentru a evita deteriorarea cepillarlo. O opțiune bună-este zdrobirea mediu, avocado matur si se amesteca cu o lingura de ulei de cocos. Se aplică pe tot părul, se lasă să acționeze 10 minute și se clătește.
 • Evita expunerea la soare: expunerea prelungită la soare poate provoca uscarea, pierderea și alte probleme ale parului.
 • Evitați substanțe chimice: utilizarea de vopsele, geluri și unele tipuri de sampoane chimice are efecte secundare pe păr, care pot fi exprimate în problemele de uscaciune, pierderea, ruperii sau split se termină, printre altele.
 • Utilizarea de oțet de cidru de mere: se Diluează oțet de cidru de mere în părți egale cu apă servește ca un tratament, pentru a preveni matreata, elimina excesul de grăsime, de stimulare a creșterii părului și de îngrijire.

foto8

5 sfaturi de frumusete pentru unghii

Arata unghii sănătoase și frumoase, produce o impresie bună și este o parte importantă a noastră de frumusețe.

 • Manichiura: Acestea ar trebui să facă cel puțin o dată pe săptămână, pentru a curata profund unghiile și de a elimina celulele moarte.
 • Hidratare: se Aplică zilnic o cremă hidratantă pentru mâini-aceasta este o modalitate de a păstra unghiile humectadas și sănătoase.
 • Uleiul de măsline: atunci Când unghiile sunt fragile și, de obicei, трескать, un bun remediu este sumergirlas într-o ceașcă cu ulei de măsline.
 • Usturoi: Acest ingredient ajută pentru a consolida unghiile, pentru a evita de a zbura sau a suferit de la apariția de fisuri. Aplícate de usturoi direct pe unghii sau mézclalo cu emailul pentru cel mai bun tratament.
 • Decoratiuni Pentru unghii uita-te la stil, unic, la modă și nimic mai bine decât le vopsea și se adaugă la el un fel de detaliu.